СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:21

Доньці відомих рівненських спортсменів терміново потрібні гроші на лікування

Два роки тому Рівне облетіли неймовірно ніжні весільні фото особливої родини. Дуже тепла пара, осяяна любов`ю. Наречена Оксана Вельгун – ніжна як маленька квіточка, наречений Володимир Вельгун – мужній і відповідальний чоловік, хоч і без ніг на інвалідному візку. Обоє сяють від щастя.

Оксана Вельгун змушена звернутись в благодійний фонд “Скарбниця Надії” за допомогою. Сім місяців тому в родині народилась дівчинка Діанка. На жаль, дитинка успадкувала від мами важке генетичне захворювання ахондроплазія. Крім того, в дитинки з народження розвивається гідроцефалія. Тато і мама планували їхати з дівчинкою на чергову консультацію в інститут нейрохірургії, але висока температура в дитини перекреслила всі плани. Кілька днів Діанка не реагувала на жарознижуючі препарати, дитинку госпіталізували в обласну дитячу лікарню. У дитини підозрювали пневмонію, проблеми з нирками, врешті вчора поставили діагноз – менінгіт.

Для дівчинки фонд терміново взяв в аптеці в борг дороговартісні препарати Біовен та Меронем на вихідні на суму 8 тисяч гривень. Зараз Діанці трошки краще, в понеділок в неї знову візьмуть аналізи та призначать далі медикаменти.

Родина дівчинки дуже просить про допомогу. Попереду в дитинки складне лікування. Як тільки вилікують менінгіт, одразу будуть вирішувати питання з можливою постановкою дороговартісного шунта, адже гідроцефалія в Діанки поступово прогресує.

Обоє батьків дитини мають інвалідність 1 групи. Тато дівчинки спортсмен, він триразовий чемпіон України, учасник Кубку Світу та чемпіонату Європи з параканое (змагання по веслуванню для людей з обмеженими можливостями). Мама Діанки теж займається спортом, вона чемпіонка України та дворазова чемпіонка Рівненської області з пауерліфтингу.

Контактні дані:
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
Призначення платежу – Добровільна пожертва для Вельгун Діани

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва для Вельгун Діани