СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:44

У Рівному відзначили четверту річницю з дня створення Національної поліції України (Фото)

Сьогодні, четвертого липня, Національна поліція України святкує свою 4 річницю. З нагоди свята поліцейські Рівненської області влаштували незабутнє свято для жителів та гостей області. 

Усі охочі з 11 до 16 години мали змогу прийти на головну площу міста, долучитися до святкування та зарядитися гарним настроєм.

Демонстрація поліцейської та бронетехніки, службового спорядження зацікавила не лише дітей, а й дорослих. Користуючись нагодою, рівняни мали змогу поспілкуватися з поліцейськими неформально: розпитували про роботу, про техніку, отримували професійні поради та консультації.

Приміряти на себе омуніцію, покермувати поліцейськими авто, мотоциклами та бронетранспортером — діти шикувались у чергу.

Присутні мали змогу взяти участь у різноманітних майстер-класах, зокрема й по техніці самозахисту.

Порцію пестощів отримали й чотирилапі поліцейські: дітлахи не відходили від вихованців кінологів.

А ще були змагання, батути, надувні гірки, гостинці, солодка вата та маса позитивних вражень — людей зібралося чимало, малеча своїх емоцій не стримувала.

«Те, що люди прийшли і вирішили розділити із нами наше свято — велика честь та показник довіри для нас усіх», — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління поліції Сергій Волков, який також прийшов на Майдан Незалежності разом із всіма заступниками.