СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:29

У Рівному судитимуть чоловіка, який пошкодив депутатський автомобіль

Фото ілюстративне

Слідчі Рівненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом відносно 32-річного місцевого жителя за фактом умисного знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу, що заподіяло майнової шкоди в особливо великих розмірах.

Про загоряння автомобіля на вулиці Гур’єва обласного центру до поліції повідомили 12 липня 2018 року близько другої години ночі. Вогонь знищив передню частину автомобіля «Skoda Superb», який належить 36–річному рівнянину. Автомобіль належав депутата облради  Михайла Кириллова. За кілька тижнів він придбав нову автівку, бо спалена була застрахована

За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України в ході якого встановили особу, яка вчинила вказаний злочин.
Ним виявився 32-річний рівнянин. Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове слідство завершене, матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані на розгляд суду.