СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:30

У Рівному провели урочисте відкриття нової візитівки міста

Фото: Микола Прокопчук

Сьогодні у Рівному урочисто відкрили довгоочікувану локацію, присвячену 60 – річчю рівненського спідвею.

“На комісії, яка розглядала пропозиції та проект по встановленю МАФ “Я ЛЮБЛЮ СПІДВЕЙ” прийняла рішення, що краще надпис зробити англійською мовою, так як Спідвей є міжнародним видом спорту, а до Рівного постійно приїздять іноземні гонщики, вболівальники та представники ЗМІ”, – розповідає керівник ГО “Клуб Вболівальників Рівненського Спідвею” Сергій Головня.

Окрім фотозони, рівнянам презентували «інформаційно–агітаційний» тролейбус. Відтепер найвідоміші рівненські спідвеїсти прикрашатимуть місто не лише на білбордах, а й на транспорті.

 Сьогодні цей тролейбус вирушив за маршрутом №1 «Мототрек – м/н Ювілейний».

“Ми в жодному разі не применшуємо важливість інших видів спорту в Рівному. Але погодьтеся, так склалося історично, і вже доволі давно, що спідвей був для рівнян спортом номер один. І сьогодні ми хочемо повернути йому ту популярність, яку він мав у нашому місті 30-40 років тому. Саме для цього і відбувається популяризація спідвею: фотозони, реклама на транспорті, Клуб уболівальників, заявки на проведення міжнародних змагань найвищого рівня, щонайменше половину з яких ми плануємо отримати й наступного року, і зупинятися на цьому не будемо”, – розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.


Вже сьогодні вболівальники зможуть приїхати на Мототрек у «спідвейному» тролейбусі і зробити фото біля знаку «Я люблю спідвей». Адже о 17:00 на стадіоні технічних видів спорту розпочнеться «Меморіал Ігоря Марка».