СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:08

Треба рухатися вперед задля блага України – Олексій Муляренко

Напередодні Дня державної служби, який в Україні відзначають 23 червня, голова облдержадміністрації Олексій Муляренко привітав держслужбовців Рівненщини.

«Сьогодні державна служба, як держава, знаходиться у стані змін. Добре це чи погано, покаже час. Але однозначно треба рухатися вперед задля блага України. Дякую усім службовцям Рівненщини за командну роботу. Я дійсно пишаюсь тим, що очолював обласну адміністрацію і що саме Рівненська ОДА стала за ці роки відкритою державною структурою. Не зневірюйтесь у тому, що робите!», – звернувся Олексій Муляренко до держслужбовців.

Зі святом також привітали заступники голови ОДА Віталій Ундір, Ігор Тимошенко, Світлана Богатирчук-Кривко та Олександр Корнійчук, а також керівник апарату адміністрації Олександр Бірюков.

Кращим посадовцям області Олексій Муляренко вручив грамоти, нагрудні знаки та годинники. Це – відзнаки за професіоналізм та вагомий особистий внесок в реалізацію державної політики, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня державного службовця.