СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:12

На будівництві стадіону «Авангард» у Рівному спекотно не лише через погоду

Спекотно нині на будівництві стадіону «Авангард». І не лише через погоду.

Наразі стартує вкрай відповідальний етап будівництва: перенесення діючого каналізаційного колектора, який відводить воду від вулиць Степана Бандери, Чорновола, і аж до Відінської.

«З незрозумілих для мене причин, всупереч будь-яким нормам, цей колектор проходить під самим стадіоном. Як і ким було прийняте таке рішення – мені невідомо. Але щоб будувати далі стадіон, колектор необхідно перенести», – наголосив міський голова Рівного, котрий одразу по завершенні відпустки вирушив особисто перевірити хід будівництва.

«Як бачите, на майданчик уже завезли нові труби. Вартість робіт із перенесення колектора складе приблизно 1 мільйон 500 тисяч гривень», – розповів Володимир Хомко.

Та наголосив:

«Принагідно хочу попередити рівнян, що зроблений раніше проїзд праворуч біля базару буде закритий півтора-два тижні, до завершення вказаних робіт. Наразі є об’їзд ліворуч».

В цілому будівництво триває за планом, переконався міський голова. Коштів для його фінансування достатньо, всі підрядники працюють нормально, зауважень до якості робіт наразі немає. На сьогодні освоєно близько 15 мільйонів гривень.