СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 5:54

Рівнянин бере участь у громадському праймеріз партії «Європейська солідарність»

Відомий на Рівненщині молодіжний лідер, керівник Рівненського обласного відокремленого підрозділу ВГО «Солідарна молодь», 22-х річний Максим Волович вирішив взяти участь у громадському праймеріз партії «Європейська солідарність», яку очолює п’ятий президент України Петро Порошенко.

У коментарі «Рівненським новинам» Максим Волович розповів чому вирішив балотуватися у Верховну раду за списками «Європейської солідарності» та чим може бути корисний у парламенті.

«Оскільки професіоналізм і досвід, на мою думку, є другорядними характеристиками справжнього політика, – першочерговими є його цінності. Позаяк, всьому ж можна навчитися, окрім людяності, бо вона або є, або її немає.

Йдучи життям, сповненим випробувань, пишаюся тим, що ніколи не погоджувався на компроміси з совістю, не зраджував своїм цінностям і навіть в часи складних моральних випробувань зумів зберегти власне ім’я і обличчя. Ретельно все зваживши, я прийняв тверде рішення – жити і працювати серед українців, з українцями і для українців, пліч-о-пліч», – каже Волович.

До слова, ознайомитися із інформацією про кандидата, його біографією та програмою можна за посиланням – https://spgr.org.ua/candidate-page/163

Проголосувати за Максима Воловича можна буде протягом доби – з 00.00 04 червня до 04 червня 23.59. За тим же посиланням – https://spgr.org.ua/candidate-page/163