СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:04

Затримана за пікет у Рівному дівчина звинуватила Зеленського у брехні

Президент України Володимир Зеленський хоч із запізненням, але відреагував на ситуацію, яка сталася у Рівному вчора коли під час пікету на Майдані Незалежності поліцейські затримали двох молодих людей – хлопця і дівчину, які вимагали імпічменту глави держави.

«З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку. Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся», – зазначив Зеленський у себе на сторінці в Фейсбуці.

Однак, у коментарях під постом Зеленського рівнянка Дарія Коцюруба, яку затримали вчора поліцейські написала, що президент збрехав у своєму пості.

«Я – та затримана дівчина. І це – відверта брехня! Затримання було, було жорстоке поводження зі мною,і це все є на аудіозаписі!!! Пост президента- брехня! Я дуже розчарована і пригнічена такою реакцією», – зазначила дівчина.

До слова, коментар дівчини за декілька годин набрав більше 1 200 лайків.