СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:46

Які дороги Рівненщини будуть ремонтувати цього року?

72 дороги місцевого значення Рівненської області відремонтують упродовж цього року. Розпорядження з переліком доріг підписав голова Рівненської ОДА  Олексій Муляренко.

З цього переліку 24 ділянки нові, решта доріг – 48 – будуть дофінансовані, розпочаті минулого року.

Нагадаємо, на ремонт і будівництво місцевих доріг цьогоріч з держбюджету спрямують 350 мільйонів гривень. Раніше цей перелік погодили в Укравтодорі та бюджетному Комітеті Верховної Ради України. Відтак, ремонтуватимуть автомобільні дороги загального користування, а також вулиці у населених пунктах області. Кошти з субвенції передбачені і для ремонту та утримання автошляхів.

«Ми продовжуємо ремонтувати дороги. Зрозуміло, що хотілося охопити набагато більше ділянок. Але на Рівненщині понад три тисячі кілометрів доріг. І ми виходимо з того фінансування, що є», – відзначив перший заступник голови ОДА Ундір Віталій

За словами начальника управління дорожнього господарства Віталій Кардаш, зараз триває підписання договорів з підрядниками, і за сприятливих погодніх умов, дорожники зможуть приступити до виконання робіт вже з наступного тижня.

З повним переліком доріг, які ремонтуватимуться цьогоріч на Рівненщині можна ознайомитися тут