СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:19

Спортсмени з Рівненщини вибороли більше десяти призових місць на чемпіонаті України з плавання

Працівники Рівненської АЕС у складі збірної «Енергоатом» здобули 12 призових місць на відкритому Чемпіонаті України з плавання в категорії Мастерс.

У цьогорічному Чемпіонаті України з плавання взяли участь 352 спортсмени від 25 до 87 років з 25 плавальних клубів Мастерс. Змагання відбувались впродовж двох днів у м. Львів і, не зважаючи на складні погодні умови, пройшли вдало, адже встановлено багато рекордів Федерації плавання України в різних вікових групах та багатьох видах програми.

За результатами чемпіонату команда Рівненської АЕС в складі команди «Енергоатом» виборола: 4 золотих, 2 срібних та 6 бронзових медалей. Золото та дві бронзи виборола інженер служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації РАЕС Оксана Казимирська. Старший тренер-викладач КДЮСШ управління соціальних об’єктів РАЕС Олександр Савчук здобув золото та дві срібні нагороди. Провідний інструктор навчально-тренувального центру РАЕС Євген Зайчик взяв срібло та дві бронзи. Такий же результат показав слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування енергоремонтного підрозділу РАЕС Руслан Федінчик.

Легіонер з міста-супутника – колишній вихованець КДЮСШ РАЕС Дмитро Серховець завоював для своєї команди два золота. Також чудові результати на змаганнях продемонстрували технік з підготовки технічної документації відділу виробничо-технічної документації енергоремонтного підрозділу РАЕС Тетяна Фокіна, економіст готелю РАЕС «Вараш» Вікторія Середенко, головний диспетчер-начальник служби головного диспетчера РАЕС Юрій Долганов та начальник відділу аналізу та супроводу звітів з безпеки служби аналізу безпеки РАЕС Сергій Гуцало.

Окрім того, гідні нагороди виборов вихованець КДЮСШ РАЕС Матвій Макаров. В Ужгороді на Відкритому чемпіонаті Закарпатської області з плавання «Сакура» серед спортсменів з інвалідністю хлопець в складі збірної команди області зайняв три перших місця.