СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:29

Ще одна романтична історія кохання стане легендою Тунеля кохання на Рівненщині

Ще одна дивовижно-романтична історія кохання стане легендою Тунеля кохання. Про це повідомила власниця готелю «Тунель кохання» у Клевані Діана Климюк.

«Він – Лі Томас англійський хлопець, красень, веселий, щирий, кмітливий інженер, побував в 50 країнах світу. Вона – Тетяна Шахівська тендітна красуня, з прекрасною посмішкою, українка, віртуозна піаністка. Познайомились на другому краї світу – в Омані. Він побачив її в вечірньому платті, за роялем, на балу і більше не зміг відірвати від неї погляд. Так зустрічаються дві половинки, які назначені одне одному», – розповіла Діана Климюк.

За її словами потім у молодих людей були: півтора року щотижневих перельотів , зустрічей в різних країнах світу . І нарешті, момент освідчення.

«Він покликав її в місце, яке давно обрав, щоб сказати головні слова в історії їх кохання. Лише дочекався нагоди приїхати в Україну, і відразу привіз свою кохану в Тунель кохання . Далі, він знаходить добрих фей в готелі «Тунель кохання» і саме романтичне освідчення, яке лише можуть собі уявити автори жіночих романів, стає реальністю», – каже власниця готелю.

Є місця на планеті, наповненні колосальною енергетикою щастя, любові, безмежної віри в світле майбутнє. Тунель кохання – саме таке місце, де збуваються найзаповітніші мрії.