СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:51

Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу, – Порошенко йде на дебати

Президент України Петро Порошенко чекає Володимира Зеленського на дебати. Про це йдеться у відео, яке опубліковано на Facebook президента.

«Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу».

«Володимир Олександровичу, я радий, що ви хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність – стрілки наших геополітичних компасів показують в діаметрально протилежні сторони світу. Моя країна – це сильна європейська Україна, яка ніколи за жодних обставин і не перед ким не стане на коліна. І дебати – це не шоу. Виборча кампанія це подія, яка визначає майбутнє країни і нації на роки і десятиліття вперед. Тут не до жартів. Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем – це не гра. Це не бажання сподобатися. Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем – значить нести відповідальність за людей. Нести відповідальність за країну і всередині України і на міжнародному рівні. І дебати робляться не заради видовища на стадіоні. Дебати це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Країна не просто обирає, а довіряє свою долю. Правила дебатів прописані в законі «Про вибори президента». Почитайте, будь ласка. Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх каналах для десятків мільйонів людей. Такі усталені правила. Але стадіон так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу», – закликав Петро Порошенко.