СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:02

На Рівненщині стартував практичний етап операції «Мігрант»

З метою запобігання і протидії нелегальній міграції та інших порушень законодавства України в міграційній сфері проводяться профілактичні заходи. На жаль, не всі іноземці, які проживають, навчаються та ведуть бізнес на території України, дотримуються законів. Тому поліцейські роблять усе можливе, аби ці порушення мінімізувати.

З 16 березня по 31 травня 2019 року поліцейські патрульної поліції Рівненської області, спільно з колегами з Головного управління Національної поліції в Рівненській області, Управлінням Державної міграційної служби України в Рівненській області, прикордонниками та Управлінням Держпраці перевірятимуть законність перебування на території краю іноземних громадян.

Інспектори узгодили алгоритм дій при виявленні зазначених порушень із представниками Державної міграційної служби. Патрульні приділяють особливу увагу залізничному вокзалу, автовокзалу, автостанціям, аеропорту, ринкам тощо. Також поліцейські приділяють увагу місцям тимчасового проживання та перебування іноземців (гуртожитки, готелі, хостели), грально-розважальним закладам. Перевіряють транспортні засоби на іноземній реєстрації та громадян, які ними керують.