СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:33

Юна вокалістка з Рівненщини здобула чергову всеукраїнську перемогу

Юна вокалістка Будинку дитячої та юнацької творчості із Вараша Ясюк Оксана, вихованка вокальної студії «Гармонія», керівник Алексєєнко Оксана Володимирівна, здобула І місце з піснею «Пісня Мавки».

Метою фестивалю-конкурсу є: сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки; долучення підростаючого покоління до збереження і розвитку культурної спадщини українського народу шляхом вивчення історії рідного краю, спонукання осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив; виховання відповідальності за збереження місцевих пам’яток культури; виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.

Переможців буде нагороджено на урочистій церемонії, яка відбудеться 6 квітня 2019 року в місті Чернівці, в Чернівецькій обласній філармонії.

«Усім нашим конкурсантам зичимо творчого натхнення й наснаги на шляху свого інтелектуального зростання разом з творчістю Лесі Українки, а учителям, викладачам, батькам, які долучалися до підготовки молоді, терпіння й глибокої віри в перспективу наших ідей», – зауважують організатори.