СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:00

У Рівному зібралися учнівські лідери області

Відбулося засідання обласної школи управлінської майстерності лідерів учнівського самоврядування, яке відбулося в НВК№2. Старшокласники ділилися своїми напрацюваннями, успіхами та впровадженням шкільних проектів.

Підтримала талановиту молодь і заступник начальника – начальник відділу виховної роботи та соціального захисту дітей обласного управління освіти Ольга Ладюк. Вона побажала успіхів, позитивних емоцій, нових креативних ідей та додала, що неодмінно треба створювати нові майданчики для самоосвіти та самовдосконалення і не зупинятися на досягнутому.

Лідер Парламенту дітей Рівного Максим розповів про 3 основні критерії проекту, які направлені на популяризацію ідей: робота в команді, розвиток лідерських навичок та людяність.

Окрім того, лідери з Кореччини та Демидівщини презентували проект «Засоби активізації роботи органів самоврядування», про патріотизм говорили учні з Рівненського району, Дубровичина ділилася досвідом про взаємодію з органами місцевої влади. Найбільший культурний прорив створили цьогоріч в Дубно, започаткувавши пісенно-танцювальний конкурс «Golden drim».

Зокрема, за сім років існування школи вже зреалізовано понад 50 різнопланових проектів та акції, до яких залучено понад 15 тисяч учнів.

На засіданні школи старшокласники ділилися досвідом та дискутували на актуальні теми, обговорювали програми, проекти заходів в області. Згодом, грали у ділову гру «Імідж лідера» та проводили тренінги і психологічні практикуми.

Насамкінець, лідери учнівського самоврядування влаштували традиційний флешмоб «Весна починається з Шевченка».