СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:54

Жіноча команда БК «Рівне» впевнено перемогла «Чайку-ДЮСШ» з Бердянська

Жіноча команда Баскетбольний клуб «Рівне» здобула упевнену та дуже важливу перемогу над принциповим суперником «Чайка-ДЮСШ» з Бердянська.

Рівнянки впевнено провели другу чверть, забезпечивши собі одинадцятиочкову перевагу після першої половини 37:26. Третя чверть пройшла в рівній боротьбі, і втримали свій гандикап перед заключним ігровим відрізком.

На старті четвертої чверті свою слабкість проявив головний тренер гостей Сржан Радулович. Гарячий балканський чоловік не стримався як тільки його дружині Олександрі Радулович дали перший в матчі персональний фол. За апеляції до арбітрів він отримав два технічні зауваження та змушений був залишити зал.

Господарки майданчику скористалися цим сповна. За наступні п’ять хвилин збільшивши свою перевагу до +21. Довести матч до перемоги було справою техніки.

В підсумку 79:62 на користь БК «Рівне».

Відразу дві рівнянки в цьому матчі оформили дабл-дабл: 22 очки та 11 підбирань в активі Тетяни Гаврильчик і капітана команди Людмили Спиридонової 14 очок та 10 підбирань. Відзначимо також 20 очок та 5 результативних передач Вікторії Шматової та 10 очок Владислави Кіби.