СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:13

СБУ закликає мешканців Рівненщини бути пильними

Процеси всередині країни, пов’язані з такими факторами, як проведення операції об’єднаних сил на Сході України, збільшення кількості іноземних громадян, прибічників радикальних течій Ісламу та нестабільністю криміногенної обстановки, обумовлюють необхідність підвищення пильності населення щодо виявлення підозрілих осіб та вибухонебезпечних предметів.

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та звертати увагу на осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об’єктів, будівель органів влади та управління.

Крім цього, додатково увагу слід звертати на перебування в регіоні підозрілих осіб із числа іноземців, вихідців із Близького Сходу та Південно-Східної Азії та повідомляти про вказані факти для здійснення перевірки спільно із підрозділами міграційної служби та поліції законності їх перебування в Україні.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, відомостей про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомити (у тому числі анонімно) за номером оперативного чергового Управління СБУ в Рівненській області (0362) 62-43-43 та на електронну поштову скриньку: usbu_riv@ssu.gov.ua.

Примітка: треба пам’ятати, що втрата часу при загрозі вибуху може призвести до людських жертв! Уся отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.

Уся отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.