СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:19

Оксана Білозір під час візиту на Рівненщину збирала переповнені зали людей

Вчора, 4 березня на Рівненщині з робочим візитом побувала народний депутат України, народна артистка Оксана Білозір. Вона відвідала Гощу, Острог та Здолбунів.

У Гощі народна депутатка зустрілася із громадськістю району та працівниками соціальної сфери і поспілкувалася на тему сьогодення України та її майбутнього.

«Я завжди говорю – Україна – це країна успіху. Тут все просто. Ми нарешті за останні п´ять років провели потрібні реформи, які дали підґрунття для нормального цивілізованого життя. Україна – країна європейська, це не потрібно доводити. Але ми багато років не робили майже нічого, щоб повернутися у співтовариство європейських країн. Ми ж хочемо жити так у ЄС? Звісно, хочемо. Тоді потрібно продовжити наш курс із повернення до лав європейської спільноти і дати можливість Петру Порошенку завершити цей потрібний усім нам процес», – зазначила Оксана Білозір.

В Острозі в міському будинку культури на народного обранця чекала переповнена зала людей, які хотіли поспілкуватися з відомою особистістю. Окрім спілкування на теми культури, туризму, мистецтва під час зустрічі йшлося і про загальнополітичні моменти і майбутні президентські вибори.

«Я добре знаю і поважаю Петра Порошенка. Хочу сказати, що для воюючої країни, якою є сьогодні Україна, саме він є оптимальним лідером. Чому? Все дуже просто. Якими рисами повинен бути наділений президент країни, що веде війну за своє виживання? Він повинен бути лідером, якого поважають в світі, тому що лише за допомогою потужних країн світу, які ввели болючі для країни агресора санкції, надають Україні дієву допомогу зброєю, обладнанням, грошима, нам вдалося зупинити російську навалу», – розповіла Білозір.

Відвідала Оксана Білозір і Національний університет «Острозька академія», де поспілкувалася із керівництвом ВУЗу та його студентами про мову, віру, українські традиції.

У Здолбунові під час зустрічі Оксани Білозір із громадськістю та працівниками сфери культури багато йшлося, в першу чергу про армію та майбутнє України.

«Я в 2014 році була волонтером і чудово пам´ятаю, якою була українська армія в цей час. Воювали зброєю, якій місце в музеї, із взуття переважали «в’єтнамки», один бронежилет був на чотирьох бійців, у шахтарських касках. Подивіться на нашу армію сьогодні – професійна, навчена, споряджена для війни, вона, на думку авторитетних міжнародних фахівців, є однією з найбільш боєздатних армій Європи. Це факт і з ним мусить рахуватись Путін. Йому підійде будь якій з кандидатів на нинішніх виборах, аби це не був Петро Порошенко. На жаль, цього не завжди розуміють наші політики, які йдуть на вибори президента і не думають, а чи є в них хоча б частина тих здібностей та авторитета, які має Петро Олексійович?», – зазначила народний депутат.