СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:11

Будівництво північного об’їзду Рівного серед основних цьогорічних пріоритетів міністерства інфраструктури

Одним із основних пріоритетів на 2019 рік у автодорожній галузі України є будівництво північної об’їздної міста Рівне. Про це повідомив глава «Укравтодору» Славомір Новак. 

Очільник Укравтодору наголосив, що цього року буде продовжено ремонт автошляхів за маршрутним принципом та у відповідності до Програми розвитку доріг на 2018-2022 рр.

Серед основних проектів, які також озвучив Славомір Новак, – Північний об’їзд міста Рівне, ремонт траси Н31 Дніпро – Решетилівка, М 15 Одеса – Рені, Р15 Мерефа – Павлоград та Львівський інвестпроект.

Нагадаємо, що будівництво Північної об’їздної Рівного має розпочатися навесні цього року. У бюджеті на 2019 рік для реалізації цього проекту передбачено окрему бюджетну програму у розмірі 200 мільйонів гривень. Окрім цього, для реалізації проекту залучатимуться інші джерела фінансування.

Загальна ж вартість робіт з облаштування цієї дороги становитиме близько 587 мільйонів гривень.

Нова магістраль забезпечить проїзд транзитного транспорту з ділянки дороги М-06 Київ – Рівне в напрямку траси Н-22 в об’їзд м. Рівне, а також з траси Н-25 в напрямку траси Н-22.

Протяжність Північної об’їздної дороги Рівного становитиме 14,2 км.