СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 10:37

У «Батьківщині» кажуть, що найрейтинговішими політиками є Петро Порошенко та Юлія Тимошенко

Я впевнений, що в наступні тижні ми побачимо з’їзди двох із найбільш рейтингових кандидатів.

Про це заявив народний депутат України від партії ВО «Батьківщина» Вадим Івченко в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

Коли досить багато людей мають бажання стати кандидатом у президенти, підкреслює народний депутат, то це вже застосування політичних технологій.

«У суспільства є розуміння того, що є лідери – це і медійні люди, і керівники певних рухів, і голови партій. Такі особи дійсно мають бути кандидатами в президенти. Натомість сьогодні серед них бачимо журналістів, адвокатів, яких знає невелика група людей», – зауважив Вадим Івченко.

Щодо рейтингових кандидатів, то, на думку політика, вони офіційно не заявили про участь у виборах тільки через технічні причини.

«Рейтингові кандидати робитимуть великі з’їзди та запрошуватимуть багатьох відомих особистостей. Відтак, підготовка таких заходів потребує достатньо багато часу. Я впевнений, що у наступні тижні ми побачимо з’їзди двох із найбільш рейтингових кандидатів – Тимошенко планує з’їзд 22 січня, а Порошенко – 2 лютого. Переконаний, що з’їзди, промови та програми кандидатів будуть дуже цікавими», – наголосив Вадим Івченко.