СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:28

«Батьківщина», «Радикальна партія» і «Самопоміч» це «проросійська контра» – нардеп

Під час голосування за введення воєнного стану в Україні у Верховній Раді виповзла на поверхню «проросійська контра». Тобто «агенти московські» в особі «Батьківщини, «Радикальної партії», деяких депутатів-патріотів, навіть «Самопомочі».

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат України Олег Барна.

Як відомо, 3 грудня під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що є підозри щодо «штучної природи» воєнного стану, й з огляду на це ВРУ має заслухати в закритому режимі звіти Президента України та силовиків.

Нардеп Олег Барна, коментуючи заяву Тимошенко, зауважив, що під час голосування за введення воєнного стану в Україні у Верховній Раді виповзла на поверхню «проросійська контра».

«Тобто «агенти московські» в особі «Батьківщини, «Радикальної партії», деяких депутатів-патріотів, навіть «Самопомочі». Про Опоблок я не кажу.

А політичний «удар нижче пояса» був тоді, коли Радбез ООН за заявою Президента зібрав засідання і мав розглядати це питання о 18:00. На цьому засіданні Радбезу ООН мало бути рішення Верховної Ради України.

Та замість того, щоб Радбез ООН прийняв дуже жорстке рішення, маючи на руках рішення ВРУ, представники Радбезу чотири години спостерігали той «цирк», який «п’ята колона» Кремля зробила у Верховній Раді України. Очевидно, що це був «удар нижче пояса», – заявив Олег Барна.

Він переконаний, що ті політики з «Батьківщини», «Радикальної партії» та Опоблоку, які критикували введення воєнного стану, ніколи не підуть боронити країну.

«Вони самі цього не роблять і заважають це робити Президенту. Тому це підлість», – наголосив нардеп Барна.