СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:17

У Рівному розпочав свою роботу міжнародний бізнес-форум «Велике Рівне. Енергоефективність-2018»

Сьогодні в Рівному розпочав свою роботу Міжнародний Бізнес-Форум «Велике Рівне. Енергоефективність-2018». Впродовж двох днів учасники познайомляться з сучасними технологіями економії енергетичних ресурсів.

За словами голови ОДА Олексія Муляренка, такий захід важливий, адже є однією із складових комплексної роботи, яка проводиться на Рівненщині. Це дозволяє області займати перше місце серед регіонів у напрямку енергоефективності.

«Це означає, що ми йдемо правильним шляхом. В області добре себе зарекомендувала програма «теплих кредитів». Нею скористалися 33 тисячі родин. У рамках обласної програми енергоефективності на утеплення майже 200 соціальних закладів залучено понад 60 мільйонів гривень з різних бюджетів. Окрім того, вже 4 роки підряд ми проводимо Міжнародну виставку «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)», на якій виробники презентують енергоощадні технології та обладнання», – каже очільник Рівненщини.

До слова, під час Форуму на базі Національного університету водного господарства відкрили Центр енергоефективності. Це буде своєрідний комунікативний майданчик. Тут консультуватимуть, як знайти найбільш ефективне рішення задля енергозбереження, як взяти участь у різних програмах. Також тут проводитимуть навчання задля ознайомлення з новими ощадними технологіями.