СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:02

До Привільненської ОТГ на Рівненщині приєднується Іванівська сільська рада

Вчора, 22 листопада рішенням сесії Привільненської сільської ради надано згоду на добровільне приєднання територіальної громади Іваннівської сільської ради до Привільненської об’єднаної територіальної громади.

Протягом жовтня-листопада громадою с.Іваннє було проведено клопітку роботу щодо визначення поглядів добровільного приєднання до м.Дубно чи Привільненської ОТГ. Ініціативною групою було проведено сходи сіл Іваннівської сільської ради. На території громади створено робочу групу з числа депутатів сільської ради, членів виконкому та членів ініціативної групи. Проведено подворовий обхід та таємне голосування з метою визнання думки громади щодо добровільного об’єднання.

Протокол опитування було розглянуто депутатським корпусом Іваннівської сільської ради та прийнято рішення про надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад сіл Іваннівської сільської ради до Привільненської ОТГ.

Наразі сільські голови (Привільного та Івання) та члени ініціативної групи с.Іваннє звертаються з клопотанням до Рівненської обласної ради та обласної державної адміністрації про внесення змін до перспективного плану формування територій громад області.

Громади намагаються пришвидшити розпочатий процес, аби й надалі не гаяти час, а працювати для розвитку населених пунктів.