СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:13

За фактом побиття військовослужбовця на Рівненщині досудове розслідування триває

Поліцейські встановили молодика, причетного до заподіяння тілесних ушкоджень учаснику АТО, наприкінці вересня цього року. Слідчі зібрали достатньо доказів, і незабаром йому повідомлять про підозру.

Увечері 24 вересня, 28-річному місцевому жителю, військовослужбовцю невідомий молодик завдав тілесні ушкодження. В Дубенській районній лікарні у потерпілого діагностували струс головного мозку, а також перелом носа.

У ході опитування свідків події та інших слідчих дій, поліцейські встановили, що до злочину причетний 22-річний житель Дубна.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 125 Кримінального кодексу України було проведено комплекс експертиз, зокрема і судово-медична. Згідно висновку експерта потерпілому завдані легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я. Крім того, 25 жовтня за участі військовослужбовця правоохоронці провели слідчий експеримент, та підвередили механізм завданих тілесних ушкоджень.

Нині, досудове розслідування триває, слідчі готують матеріали для повідомлення про підозру 22-річному дубенчанину. Під час спілкування зі слідчими, він пояснив, що перебуває на заробітках у столиці і незабаром з’явиться до органів слідства для дачі показів. У разі, якщо молодик проігнорує можливість надати покази, після повідомлення про підозру його оголосять у розшук.