СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:38

Дерибан землі «Батьківщиною», або бізнес від власника «Інтер-бетону» Юрія Чаборая

Нещодавно всі Рівненські ЗМІ рясніли заголовками та статтями про скандал навколо погодження інвестиційного договору між управлінням ради та приватною компанією на будівництво комплексу комерційно-ділової активності з готелем та житловим приміщенням на земельній ділянці площею 0,24 га біля Рівннеської ОДА. Центр міста, поважні сусіди). Ласий шматок, чи не так? Претендентів було два – ТОВ «БК-Інтер Буд» – власник Юрій Чаборай та ТЗОВ «Ажур» ЛТД – засновник Андрій Ільчук та Вячеслав Кочубей.

Не оминув цю ситуацію і сайт «ВСЕ», який зробив не погану рекламу компанії Юрія Чеборая, розхваливши «Інтер Бетон» з усіх сторін: і спонсор «Вересу», і автобус подарували «Вересу», позовів в реєстрі судових рішень до мережі «Інтер Бетон» теж практично не має, і на Здолбунівщині коли пісок видобували дороги в селах поробили. А родзинкою є те, що згідно планів на вказане будівництво – частину приміщення «Інтер Бетон» передасть громаді області. НАПЕВНО під новий офіс ВО «Батьківщина»).

А от в сторону ТЗОВ «Ажур» ЛТД в цих же «журналістських» матеріалах звучали звинувачення щодо земельних махінацій та ряду гучних скандалів.

Ніхто звичайно «Ажур» не виправдовує, але ж, панове журналісти, не так відкрито…

За вихваляннями «Інтер-Бетону» чомусь всі забули за думку простих мешканців міста, яким доведеться «милуватись» будівництвом з вікон своїх квартир.

Але у нас мова піде про те, як спритно новоспечений член «Батьківщини» Юрій Чаборай все ж таки отримав бажане. Так ось, про це нам розповів не хто не будь, а самі «Батьківщинівці», які просто в шоці від амбіцій бізнесмена. З їх слів, Ю.Чаборай домовився з Миколою Кучеруком – керівником обласної «Батьківщини», так би мовити «схилити» до співпраці депутатів, що і вплинуло на голосування.

Далі, пан Юрій «прикормив» громадських активістів, якщо їх звичайно так можна назвати. Наприклад керівник УНСО Андрій Мітюхін під час сесії облради привів своїх хлопців на підтримку Чаборая. А керівник не зрозуміло чого, Давид Ніколаєв, хоч і намагався вставити своїх 5 копійок, але і йому Чаборай швидко закрив рота.

Грамотно все склавши до купи Чаборай досягнув своєї мети. В результаті маємо задурених депутатів, Недоактивістів та «Батьківщину», представники якої вже взялись виконувати НОВИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КУРС!!!

Джерело: Фейсбук-сторінка Богдана Розумовського