СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:44

В Костополі розпочалася реконструкція стадіону «Колос»

Стадіон «Колос» в Костополі один з трьох стадіонів на Рівненщині, на яких зараз відбувається реконструкція. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

За словами очільника Рівненщини з 1969 року там проводили лише поточні ремонти. Звісно, що це все «морально застаріло» і не задовольняло ані глядачів, ані спортсменів, ні вихованців місцевої ДЮСШ.

Зараз же там активно ведуться роботи по облаштуванню трибун і підсобних приміщень. 1330 глядачів скоро будуть дивитись футбол в комфортних умовах на індивідуальних кріслах, а не сидячи на дерев’яних лавках. Самі ж гравці отримають нові роздягальні, душові кабіни й санвузли. А ще там облаштують хороші бігові доріжки, які прослужать довго, бо знизу укладуть дрібнозернистий асфальт, а поверх гумове покриття.

«Це буде стадіон, що прийматиме змагання обласного рівня. Реконструкція «Колосу» – один із 27-ми проектів, які реалізуються в області за кошти ДФРР. Держава виділила понад 7 мільйонів гривень на це, плюс – співфінансування обласного й місцевого бюджетів. Гроші платників податків інвестуємо в здоров’я людей», – розповів Олексій Муляренко.